Endog Pitik Lan Bebek

Guyonan di peternakan.
Pithik ngobrol karo bebek.

Pithik: Bek.. ndogmu ning pasar regane piro?

Bebek: sewu rongatus(1.200), lha ndogmu piro?

Pithik: sewu satus seket(1.150), larangan ndogmu yo?

Bebek: Yo mesti mulakno kowe yen ngendhog sing rodo gede..!!

Pithik : Sori la yaw....., kacek seket silitku suwek!? :D



Baca Juga



2 comments:

  1. Poll ngakake mas boss... I love this blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bung Bagus...
      Semoga menghibur...
      ^_^

      Delete

Pembaca Baik Selalu Meninggalkan Komentar